2022-06-26

Пелети.com

0893 259 263 | 0893 259 263

Доставка на пелети в София

доставка на пелети София

Доставка на пелети София

Предлагаме, доставка на висококачествени пелети, от най-висок клас, EN PLUS CLASS A1++. Пелетите са произведени от няколко вида дървесина. Висококачествените пелети които произвеждаме, нямат примеси на кори от дървета и други слепващи вещества. Те се произвеждат, от сърцевината на широколистни и иглолистни дървета. По голямата част от нашето производство, се изнася за Гърция и Италия. Фирма ПEЛЕТИ.COM, доставя висококачествени пелети, за град София и околностите. Превозът се осъществява, със специализиран микробус, до 3.5 тона и камион с хидравлична платформа, с товароподемност до 10 тона. Предлагаме пелети, на едро и дребно, плюс доставка по домовете. Ако нямаме налични пелети, направете си заявка. Цената за превоз и доставка на дървесни пелети за град София, е от порядъка на 80 до 100 лева. Това включва товарене на пелети от базата в квартал Суходол.

Как се определя цената за доставка на пелети за София

Плюс доставката, до посочен от Вас адрес. Цената за превоз, се определя от дестинацията и разстоянието, на изминатият път. Доставката на пелети в софия, се извършва от транспортната фирма Албена Експрес с камион от 10 тона. Специализираният камион за доставка на пелети в София е оборудван с хидравлична платформа. Товаренето и разтоварването на пелети се извършва с палетна количка. Цената за доставка на пелети в София е между 80 и 100 лева. За доставка на пелети в град София, над 5 тона, цената е 100 лева. За доставка на пелети за други градове в страната, цената е по договаряне. С нашите пелети, вашият дом ще бъде винаги топъл и няма да имате проблеми, с почистването на комина. Ще изхвърляте 3 пъти по-малко пепел, в сравнение с другите пелети. Пелетите които произвеждаме са с голяма калоричност, започваща от 5.5 KW и достига до 6.5 KW.

Какво трябва да направите преди до си поръчате пелети в София

Преди да си закупите дървесни пелети, вземете за проба три четири чувала. Ако ви харесат, тогава си поръчайте колкото тона си пожелаете. Пелетите се произвеждат, по австрийски лиценз, съвкупността им от четири вида дървесина, ги прави уникални. Котелът се почиства, един път на месец, това показва, че пелетите имат 97 % пълно изгаряне. При поръчка на висококачествени пелети, за домашни и промишлени нужди, позвънете на телефон – 08780000. Доставката се извършва в рамките на работния ден. Ако искате да изкарате зимата, с по малко от 3 тона, висококалорични пелети. Потърсете услугите на – ПEЛЕТИ.COM

Сайта е изработен от Seo-visia.com