2022-05-25

Пелети.com

0893 259 263 | 0893 259 263

За контакт

за контакт

За контакт

[contact-form-7 id=“178″ title=“Contact form 1″]

За контакт – В МОМЕНТА НЯМАМЕ ПЕЛЕТИ

За контакт, заявка и запитвания на пелети от най висок клас, потърсете услугите на фирма за пелети – Пелети.com. За въпроси и запитвания за всякакви други въпроси, моля наберете денонощният ни телефон за връзка с клиенти. Заявка за доставка на пелети, се приема сутрин от 10.00 часа до 17.00 часа. Складът работи без почивен ден. Складът за висококачествени пелети, се намира на околовръстен път София, улица Суходолска № 203. Телефон за връзка с обслужващият персонал, за доставка на пелети – 0878/000000. Разполагаме с камион за превоз на пелети, от един тон до десет тона. Цената за превоз на пелети, се договаря предварително, в зависимост от техният тонаж.

За контакти и доставка

Доставката се извършва за сметка на клиента. Срокът на доставка зависи от населеното място. Предлагаме товаро-разтоварна дейност, на пелети в рамките на град София и цяла България. Благодарим Ви за проявеният интерес, към нашите пелети, не използвайте формуляра за рекламации. Ако имате въпроси, относно доставката на пелети, може да ни пишете на електронната ни поща. Моля оставете телефонен номер за връзка и ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности. Адреси, емайли или друга полезна информация, можете да намерите в нашата страницата, в сайта на пелети.com. За ваше улеснение, компанията ни, предоставя и други начини за връзка с нас.

За контакти и доставка

Плащането се осъществява предварително, преди доставката на, посоченият адрес. Моля попълнете на кирилица, адреса и мястото, където искате да бъде извършена доставката. Рекламации, се приемат в рамките до една седмица. Ако не сте открили, информацията която търсите, моля да попълните формуляра за контакти. Нашите служители ще, отговорят на всички ваши въпроси, в най кратък срок. Ние гарантираме, качеството на обслужване за клиенти. Ако имате въпроси, относно доставката на пелети, се свържете с Нас. За всички други останали въпроси и отговори, потърсете служителите от нашата компанията. При нужда от доставка на пелети, потърсете ПEЛЕТИ.COM

Сайта е изработен от Seo-visia.com