2022-05-25

Пелети.com

0893 259 263 | 0893 259 263

Най-хубавите пелети

най-хубавите пелети

Най-хубавите пелети

Пелети.com е лидер в производството на висококачествени Пелети в София, които са с калоричност от 6.5 киловата. През последните няколко години, нашата компания се разрасна и по-голямата част от продукцията ни, започна износ за Гърция и Италия. С дългогодишният си опит, ние сме доказали, че произвеждаме най-хубавите пелети от най-висок клас. Пелетите се произвеждат от няколко вида дървесина. Ние се стремим към производството на висококачествени пелети. А именно лесно запалване на пелетите, които да изгарят до 100%. Да предават повече топлина и да не изгаря бързо. Затова се прилага още един вид дървесина като габър. Доказано е че габъра е най-подходящото дърво за горене. Габъра изгаря най-бавно в сравнение с другите видове дървесина. Неговата структура е изградена от много твърда дървесина, която е еднородна и същевременно жилава.

Най-хубавите пелети в София

Най-хубавите пелети. Габъра се обработва много трудно и тежестта му надвишава другите дървета. Използва се за производството на плоскости в мебелната индустрия. Възрастта на обикновеният габър е в порядъка на 300-350 години. Следващия вид дървесина, която гарантира висока калоричност на изгаряне е Бука. Той също има висока степен на изгаряне, но само ако e смес с друг вид дървесина. Неговата структура е като коприна, тя е твърда и дълготрайна. Той се обработва лесно, но е много податлив на гниене, животът му достига до 400 години. До него се нарежда Дъба, който е с почти същите показатели, но с по-малка калоричност. Дъбът е символ на сила и издържливост, неговият живот достига до 1000 години. Черния бор е иглолистно дърво, което съдържа най-много смола. Смолата се използва за по-добро слепване на пелета при производството му. Животът на Черния бор достига до 600 години.

                                                                                                                   

Къде да намерим качествени пелети

Най-хубавите пелети. Комбинацията от тези четири вида дървесина, се получава най-доброто качество на пелетите. Калоричността им достига до 6.5 киловата. Пелетите които произвеждаме, преминават няколко вида контроли за качество. Поддържането на нивото на влага, е от жизненоважно значение за цялостното качество на крайният продукт. Пелетите се произвеждат от сърцевината на иглолистен и широколистен материал. След това трупите се смилат, изсушават и след това се пресоват в малки топчета. Високото качество на пелетите е гарантирано. Нашите клиенти, могат да бъдат сигурни, че получават най-доброто качество, което отговаря на всички стандарти.

Пелети с калоричност от 6.5 KW

Най-хубавите пелети. Нашата фирма произвежда пелети от бук, дъб, черен бор и габър. Всеки етап от производството им, се извършва под пълен и качествен контрол. През последните няколко години, дървесните пелети навлязоха много бързо в домакинството. Те станаха популярни в Европейския съюз и други държави като Азия и Латинска Америка. Пелетите са високо калорични горива, които се използват за отопление на вили, къщи, апартаменти, обществени и индустриални помещения. Те се произвеждат в опаковки в торби от 15 кг или в големи биг-бег чували от 1000 килограма. Ние предлагаме пелети от EN PLUS – CLASS A++ PREMIUM. Нашата рецепта за висококачествени пелети от 6.5 киловата е съгласувана с австрийската фирма BINDERHOLZ GMBH. Единственият производител в Австрия, който предлага пелети с висока калоричност от 6.5 киловата е фирма BINDERHOLZ GMBH. Производството на висококачествени пелети от 6.5 киловата, дължим единствено на тази компания.

Най-добрите пелети на пазара

Най-хубавите пелети. След изгарянето на дървесните пелети, пепелта в котела остава много малко и се почиства веднъж на 30 дни. Това доказва че съотношението между няколко вида дървесина предава най-голяма топлина и калоричността достига крайния си предел. Нашият високо технологичен производствен процес, е проектиран да произвежда висококалорични пелети с най-високо качество. Редовното тестване на нашите пелети, гарантират че те не съдържат кори от дървета и други слепващи вещества. Затова клиентите ни се увеличават с всеки изминал ден. Фирмата ни предлага доставка на пелети за град София със специализиран микробус до 5 тона. Дървесните пелети са екологично чисти, удобни, компактни и имат висока степен на изгаряне която достига до 97 %. Ако искате да използвате качествени пелети, потърсете услугите на Пелети.com

Сайта е изработен от Seo-visia.com