2022-06-26

Пелети.com

0893 259 263 | 0893 259 263

Пелети за отопление

пелети за отопление

Пелети за отопление

Пелети за отопление, доставка на висококачествени пелети от четири вида дървесина. Пелетите отговарят на класификация EN PLUS, CLASS A1++. Те са произведени от сърцевината на широколистни и иглолистни дървета. Това са основните компоненти за производството на пелети от най висок клас, а именно клас А 1 ++. При смесването на тези няколко вида дървесина, калоричността се вдига до 6.5 киловата. Това повдига качеството на пелета при горене в котела. Производственият капацитет, на нашите пелети, достигаше до 800 тона годишно, но от миналата година, се увеличи с 20%. Това показва, че производството на пелети за тази година е достигнало до 1000 тона. С всяка изминала година, нашето производство на висококачествени пелети се увеличава постепенно. Надяваме се за догодина, да увеличим нашето производство на висококачествени пелети до 3000 тона годишно. За такова производство на пелети се изисква висококвалифициран персонал, с богат опит и техническа компетентност.

Тестове на пелети за отопление

Произведените от нас пелети се изнасят основно за Гърция и Италия. Поради тази причина, има недостиг на пелети, за вътрешния пазар в България. Клиентите които са пазарували от Нас, остават постоянни. Нашата фирма предлага качествени Еко пелети, с калорична мощност от 6.5 KWt/кг. Компанията предлага пелети за отопление, включително и доставка по домовете за района на град София. Всеки месец провеждаме редовни тестове на нашата продукция, с цел подобряване на качеството на пелетите. Нашите пелети се изследват в лаборатория, която се намира в град София. Фирмата предлага висококачествени еко пелети с висока калоричност. Почистването на пепелта в котела се извършва един път в месеца. При употребата на висококачествени пелети, върху стените на котела отвътре се наслояват бели сажди. Това показва че изгарянето в котела се извършва на 100 %. При закупуването на пелети, първо проверете калоричността на пелетите, която е изписана върху чувалите.

Пелети за отопление

Как да разпознаем видовете пелети за отопление намират най-голямо приложение в частните домакинства. През последните няколко години, всички домакинства в България се насочиха към отопление с пелети. Но за съжаление пелетите които се предлагат на пазара, са с много ниско качество. Производителите на пелети, не си правят труда да отделят кората от дърветата. За тази цел са необходими специални машини, за отделянето на кората от дърветата. Когато пелетите не съдържат абсолютно никакви кори, тогава калоричността им се повдига значително много. Напоследък дори и промишлените предприятия преминаха на котли с горелки за пелети. Желателно е да използвате горелка за пелети с мощност по-голяма от 30 киловата. При отоплението с пелети, горелките които са мо-малко от 25 киловата създават много проблеми при изгарянето. Ако използвате пелети с малка калоричност, ще имате големи проблеми с горелката. Много хора търсят евтини пелети, но не знаят че те са некачествени.

Цената на пелети за отопление

Пелети.com извършва доставка на пелети за отопление, с лекотоварен микробус, с товароносимост до 5 тона. За по големи количества, предлагаме товарен специализиран камион, с кран за товари до десет тона. За района на град София, доставката на пелети, до 3 тона, е от порядъка на 60 до 80 лева. Това зависи, от дестинацията и разстоянието, където се намирате. Цената на доставката на пелети, до 5 тона е 80 лева. Цената за доставка, на висококачествени пелети над 5 тона, е 100 лева. Пелети от различен тип дървесина, може да намерите в складовете за пелети на околовръстен път София. Нашият склад за пелети се намира на улица Суходолска 203. Склада за висококачествени пелети, работи всеки ден от 10.00 часа до 19.00 часа без почивен ден. Ако търсите пелети с отлично качество и с много висока калоричност, това е компанията – ПEЛЕТИ.COM

Сайта е изработен от Seo-visia.com