2021-12-07

Пелети от бук

пелети от бук

Пелети от бук

Имате нужда от буково гориво? Имате две възможности: да купите дърва за огрев или да купите пелети. Пелети от бук. Буковите пелети са съвременни биогорива, които са екологични, лесни за използване и имат изключителна калоричност. Той е от изкуствен произход, което означава, че производителят може да напълни горивото с многобройни предимства, които естественото гориво няма. Това всъщност той прави: пресованите пелети пушат по-малко, имат ниско съдържание на пепел и съдържание на влага. Това е истинска находка за тези, които трябва да отопляват къща или търговско съоръжение. Пелетите са усвоили всички предимства на оригиналната суровина, тоест бук. Те изгарят с красив пламък, издават висока температура и имат приятна миризма. Пелетите обаче имат горепосочените предимства само ако са направени съгласно правилата. Можете да закупите такова гориво от пелети.com

Пелети от бук в София

Пресованите букови пелети, представени на сайта, се получават от производител с безупречна репутация. Нашите клиенти получават само най-доброто. Те са в безопасни. Пелетите запазват формата си единствено благодарение на метода на производство, а не на химически адхезивни добавки. Елементите са направени с помощта на мощна преса. По време на горенето горивото не отделя канцерогени или други токсични компоненти. Те са ефективни. Калоричността на буковите гранули е 5100 kcal / kg. Това е 2-2,5 пъти по-високо от това на дърва за огрев. При изгаряне пелетите генерират много топлинна енергия, така че не е нужно да се притеснявате за комфортна температура в къщата. Те са лесни за използване. Буковите пелети от пелети.com имат 6% влага, което е нисък показател. Не е необходимо горивото да бъде подготвено за употреба по никакъв начин. Може да се изгори веднага след получаване. Най-добре е да използвате автоматизирани котли на пелети. С тях работата става максимално опростена.

Защо да поръчате букови пелети

Те практически не запушват отоплителната система. Ако не обичате да извършвате често почистване, закупуването на евро пелети е вашата възможност. Съдържанието на пепел в горивото е само 0,71%, тоест почти напълно изгаря. Те са компактни. Малките размери от 6 милиметра позволяват плътно подреждане на горивото. Удобен е за съхранение и транспортиране. Те могат да се възползват от земята. Отглеждане на култури? В този случай има още един аргумент за закупуване на букови пелети в София. Пелетната пепел се използва като тор. Закупуването на букови пелети от пелети.com означава спестяване на пари и получаване на висококачествено гориво. Не е необходимо да плащате прекомерни суми за висококачествени продукти. Получавате пелети директно от производителя, поради което продаваме гориво на приемлива цена. Уверете се в това, като разгледате асортимента. Освен това редовно провеждаме промоции.

Защо да поръчате букови пелети

За да не пропуснете възможността да спестите още повече, следвайте ценовата листа на уебсайта пелети.com. Когато правите поръчка, можете да изберете: да я получите с доставка или да я вземете сами. Ние превозваме гориво със собствен транспорт в София и региона. За малка цена получавате наистина висококачествени продукти. Пелетите са тествани за нива на влага и радиация. Клиентите на пелети.com получават изключително безопасно, готово за употреба гориво. Поръчването на продукт е много просто: обадете се по телефона и купете с едно кликване, кажете вашето име и адрес и ние ще Ви ги доставим веднага. Продажбата на пелети далеч не е единствената дейност на компанията пелети.com.